Γεννημένη μέσα στην τέχνη…

από γονείς εικαστικούς καλλιτέχνες. Η δημιουργικότητα αυτονόητη γύρω της και καταγεγραμμένη στα γονίδιά της. Εξοικειωμένη με το πάθος της έκφρασης από μικρή. Μονόδρομος ή επιλογή;

Έπιαναν τα χέρια της από μικρή. Και περίμενε πώς και πώς να φύγει ο μπαμπάς της για να παίξει με τα «παιχνίδια» της -τα ασήμια του, στο εργαστήριό του, όπου κι εκείνος δημιουργούσε και υπέγραφε τα δικά του κοσμήματα. Η απόφαση πάρθηκε λίγο πριν τελειώσει το Γυμνάσιο.

Φοίτησε στο τμήμα της Αργυροχρυσοχοϊας και Εφαρμοσμένων Τεχνών. Δύο σχολές, έξι χρόνια σπουδές, με ειδίκευση στο χειροποίητο κόσμημα. Απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και βραβεία. Και το βιογραφικό της κοσμεί μια πρώτη θέση στο διαγωνισμό της συντεχνίας Αργυροχρυσοχόων Θεσσαλονίκης (2004) για την έμπνευση και το σχεδιασμό δημιουργικού κοσμήματος.

Δυναμική δημιουργία όπου κυριαρχεί η ελληνική έκφραση. Ένα κράμα αρχαιοελληνικής λιτότητας, βυζαντινής μυστηριακής εσωτερικότητας, παραδοσιακής τέχνης και σύγχρονης οπτικής. Χειροποίητα κοσμήματα, σημεία συνάντησης του χθες και του σήμερα. Μνήμες, σκέψεις, επιρροές αποτυπωμένες σε ασήμι. Συναίσθημα και μοντέρνα έκφραση.

Ταλέντο. Σημείο εκτόνωσης. Και ο χρόνος σταματά. Τα ηνία αναλαμβάνει η έμπνευση και η αίσθηση της πραγματικότητας χάνεται. Επικοινωνία με ασημένιες λέξεις που γίνονται δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια για να φορέσεις…